Showbiz

#sezon #serial #csi las vegas #laurence fishburne

Laurence Fishburne in CSI Las Vegas din sezonul 9

Este oficial! Actorul american , cunoscut mai ales pentru rolul Morpheus din trilogia Matrix , va juca juca rolul principal in serialul american CSI: Crime Scene Investigation, produs de CBS.

Actorul ii succede lui va aparea in episodul noua al celui de-al 9-lea si va juca un fost detectiv criminalist devenit profesor de colegiu. Misiunea lui este sa inteleaga comportamentul criminalilor si de ce comit oamenii acte de violenta.

In timpul investigarii unui caz, detectivul interpretat de si va fi cooptat pentru a conduce laboratorul de criminalistica .

"M-am simtit destul de de faptul ca nu vazusem niciun episod din serial inainte de intalnirea cu producatorii, dar sunt fericit sa spun ca scenariile episoadelor pe care mi le-au trimis pentru a le citi sunt minunate, intr-un fel sumbre, ca si alte roluri pe care le-am interpretat de-a lungul timpului. Sunt foarte incantat", a declarat Fishburne .

Urmareste trailerul filmului Matrix: Revolutions, in care Laurence Fishburne joaca rolul lui Morpheus.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea