Showbiz

#7 octombrie 2008 #byron #romania #unplugged #dvd #lansare #rock

Lansare oficiala a primului DVD unplugged din Romania

Trupa Byron isi lanseaza azi “Acoustic Drama”, primului DVD unplugged din Romania, anunta A&A Records. Evenimentul va avea loc in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Libraria Carturesti Verona incepand cu ora 13.00.

Materialul contine 13 pie se iar ca bonus galeria foto a videoclipului "Blow up my tears" si cadre din spatele scenei.

“Acoustic Drama” inseamna 80 minute de muzica de cea mai buna calitate in care s-a respectat cu strictete definitia unplugged-ului: sapte chitare diferite , banjo, mandolina, cajon, contrabas, bass acustic, cvartet de coarde si pian.

Trupa Byron va sustine si un concert vineri, 10 octombrie la ora 22.00 la Palatul Copiilor din Bucuresti. Concertul, care va deschide seria unor spectacole in toata tara, ii va avea ca invitati speciali pe Alexandru Andries si Paula Seling, prezenti de altfel si pe dvd-ul inregistrat in Bastionul Macelarilor din Targu Mures.

Biletele se pot cumpara din Magazinul Muzica si online prin www.bilete.ro. si www.blt.ro La acest concert fanii Byron vor putea achizitiona in premiera DVD-ul Acoustic Drama”.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea