Showbiz

#lady gaga #ozzy osbourne

Lady Gaga, speriata de un intrus la concertul de la Londra

Lady Gaga a fost speriata cand a aflat ca sistemul de a permis accesul unei fane in culise , la concertul sustinut in urma cu cateva zile la Londra.

Echipa de securitate a cantaretei a anuntat politia dupa ce a descoperit ca o fana a artistei a patruns cu in culisele Arenei O2, unde a avut loc concertul.

Asupra femeii au fost descoperite acte de intrare false, cu care aceasta a inselat paznicii si a intrat in culise sperand sa ajunga la cabina lui Lady Gaga.

Aceasta nu este prima incercare a fanei de a ajunge aproape de idolul sau, dar a fost cea mai reusita de pana acum.

"Aceasta femeie a depus eforturi mari pentru a produce toate actele false pentru a putea patrunde in culise", au declarat surse din echipa cantaretei, citate de Mirror.co.uk.

In timp ce fanii lui Lady Gaga incearca sa se apropie cat mai mult de ea, rockerul Ozzy Osbourne ii recomanda cantaretei o pauza.

"Cred ca ar putea fi urmatoarea Madonna daca isi joaca bine mana. Imi place, dar m-am cam saturat de ea. Cum dau drumul la televizor, o vad cu un lampadar nou pe cap. Are nevoie de o pauza", a declarat Ozzy pentru US Magazine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea