Showbiz

#bad romance #videoclip #lansare #lady gaga #dance #pop

Lady Gaga, silita sa bea un pahar de vodca (VIDEO)

“ Bad Romance ”, videoclipul noului single Lady Gaga a avut premiera ieri pe Internet. Nici in acest clip Lady Gaga nu se dezice de imaginea de fata rea cu care ne-a obisnuit pana acum.
 
Pe parcursul a aproape cinci minute avem parte de un videoclip deloc cuminte. Lady Gaga schimba peste 7-8 tinute, i se toarna cu forta pe gat un pahar de vodca si danseaza lasciv in poala unui mafiot rus pe care la sfarsitul videoclipului il electrocuteaza.

Si pentru ca tot povesteam de garderobele din clip, Lady Gaga cu siguranta va starni un adevarat scandal si isi  va pune in cap diversele organizatii de protectie a animalelor. Motivul? Intr-una din scene, naravasa cantareata danseaza imbracata intr-o rochie a carei trena este confectionata din blana unui urs polar .

Lady Gaga a declarat intr-un interviu pentru revista Rolling Stone ca regizorul clipului a fost francis lawrence si ca a ramas foarte impresionata de felul in care s-au desfasurat filmarile, dar si de felul in care arata intregul produs finit . Echipa creativa "Haus of Gaga" s-a ocupat de tot ce tine de aspectul si infatisarea cantaretei.

Urmareste mai jos videoclipul melodiei "Bad Romance":


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea