Showbiz

#carte #fotograf #lady gaga #lansare carte

Lady Gaga lanseaza o carte

Cantareata americana Lady Gaga (25 de ani) lanseaza prima sa carte - o colectie de fotografii realizate de fotograful Terry Richardson, noteaza contactmusic.com.

Albumul va contine imagini cu Lady Gaga din perioada august 2010 - februarie 2011 , infatisand-o pe artista concertand pe diferite scene in cadrul turneului "The Monster Ball Tour" si inregistrand noul sau album, " Born This Way ".

Cartea va avea peste 350 de poze atat realizatate color, dar si alb-negru. Prefata va fi scrisa chiar de Lady Gaga. Cartea va fi lansata sub egida Grand Central Publishing si urmeaza sa fie dispobibila in magazine incepand cu data de 22 noiembrie.

In alta ordine de idei, Gaga a ramas profund marca de moartea cantaretei Amy Winehouse, care a incetat din viata sambata, la Londra. "Amy a schimbat pentru totdeauna muzica pop. Ea traia prin jazz, dar si prin blues. Aducea speranta si alunga sentimentul de singuratate ", scria zilele trecute artista americana pe contul sau de Twitter. De altfel, ea a marturisit ca a fost influentata de stilul muzical practicat de Amy Winehouse: "Avea un stil diferit care ma facea sa cred ca nu sunt singura care iese din tipar ".

Ai nevoie de un fotograf? Gaseste online pe www.cautafotograf.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea