Showbiz

#lady gaga #muzica #pop #kanye west #hip hop

Lady GaGa - hotarata sa-l ucida pe Kanye West

Lady GaGa trebuie sa-l ucida pe Kanye West pe scena pentru a-i putea fura faima. Acest lucru se va intampla intr-un show regizat de cei doi in cadrul turneului „Fame Kills Starring Kanye West and Lady GaGa”.

„Ideea e ca eu voi fi la un capat al scenei, iar Kanye la celalalt si pe parcursul intregului spectacol vom incerca sa ajungem unul la altul”, isi explica Lady Gaga gestul pentru presa canadiana .

„Eu vreau ceva ce are el, adica faima, iar el vrea ceva ce am eu, adica o casa si debutul modest. Prin urmare, ne luptam pe parcursul intregului spectacol pentru a ne fura spatiul unul altuia. Deci, principalul meu scop este sa-l ucid pe Kanye West pentru a-i fura faima”, a Mai spus excentrica artista.

Turneul celor doi artisti, intitulat „Fame Kills Starring Kanye West and Lady GaGa” va incepe pe 10 noiembrie 2009 si se va incheia pe 24 ianuarie 2010. Pentru acest proiect, GaGa si Kanye au filmat si un promo , care s-a dovedit a fi de-a dreptul incendiar.

Urmareste promo-ul turneului Fame Kills Starring Kanye West and Lady GaGa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea