Showbiz

#paris #lady gaga #fotomodel

Lady Gaga, fotomodel pentru o seara

Lady Gaga si-a facut debutul in lumea modei, in calitate de manechin. Cantareata in varsta de 24 de ani a facut senzatie, miercuri seara, la Paris, in cadrul Saptamanii Internationale a Modei.

Diva, care-l are ca stilist pe Nicola Formichetti, noul director de creatie al casei Thierry Mugler, a urcat pe podiumul de prezentare imbracata intr-o rochie neagra si o palarie militara, cu o tigara in coltul gurii.

Publicatia britanica Daily Mail relateaza ca Lady Gaga a avut onoarea de a inchide prezentarea, ea defiland pe scena intr-o rochie alba.

Pe plan muzical, Gaga a reusit sa socheze din nou cu noul sau videoclip, "Born This Way", lansat pe 28 februarie.

Clipul o surprinde pe Lady Gaga in postura unei "mame - monstru " care da nastere unor creaturi extraterestre diforme.

Realizat intr-un decor intergalactic, videoclipul prezinta elemente grafice care imita forma organelor genitale feminine, iar momentul nasterii este redat cat mai autentic cu putinta, folosind substante gelatinoase care imita placenta .  "Este un manifest al mamelor -monstru", a declarat artista in cadrul conferintei de lansare a videoclipului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea