Showbiz

#pop #dance #lady gaga #lupus

Lady Gaga este purtatoare de lupus

Lady Gaga a anuntat ieri in cadrul unei emisiuni TV din SUA ca a fost diagnosticata cu boala lupus , scrie gossipcenter.com.

Invitata in show-ul lui Larry King , Lady Gaga a recunoscut ca testele pe care le-a facut au iesit pozitive. Ea este purtatoare de lupus, insa deocamdata nu are niciun fel de simptom. Lupusul este o boala cronica autoimuna care cauzeaza eruptii cutanate si inflamatii in una sau mai multe parti ale corpului.

De asemenea, Lady Gaga a facut lumina si in ceea ce priveste zvonurile care au aparut la un moment dat privind colaborarea sa cu Michael Jackson.

“Am fost solicitata sa cant in deschiderea concertelor lui Michael din turneul sau”
, a marturisit Lady Gaga. Cantareata spune ca au tot fost discutii legate de artistii din deschidere care urmau sa cante in duet alaturi de Michael Jackson.

Din pacate, Michael Jackson a murit pe 26 iunie 2009, cu doar trei saptamani inainte de startul seriei de 50 de concerte programate sa aiba loc la O2 Arena din Londra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea