Showbiz

#pop #lady gaga #monden #ceasca #ceai farfurie #china #ghimbir #porecla #nume

Lady GaGa adora chinezariile

Lady GaGa are un tabiet cel putin bizar. Pe oriunde ar merge, aceasta nu se desparte de cescuta ei cu farfurioara din care mai soarbe din cand in cand cate o inghititura de ceai de ghimbir , informeaza „The Sun”.

Si pentru a ne intari convingerea ca ca nu poate sta de nicio culoare departe de cescuta ei favorita „ Made in China”, zilele trecute cand a uitat-o intr-un restaurant londonez central, excentrica cantareata a mobilizat o adevarata armata de oameni pentru a i-o recupera.

Se pare ca Lady GaGa are o fixatie pentru vesela din lut sau faianta , aceasta prezentandu-se la premiile Brit din februarie imbracata intr-o cescuta.

Cand si-a dat seama ca a pierdut canuta fermecata, „[Lady GaGa] a izbucnit pur si simplu si a ordonat sa i se aduca inapoi cescuta cu farfurioara cu tot”, a precizat o sursa pentru „The Sun”. „Nu vrea sa bea din nimic altceva. Mie mi se pare pur si simplu o ceasca `Made In China` cu model florar, la fel ca toate celalalte. Cred ca face prea mult caz pentru nimic”, a adaugat aceeasi sursa.

De altfel, unul dintre purtatorii de cuvant ai lui Lady GaGa a declarat ca „artista nu vrea sa dea explicatii in legatura cu tabietul ei, poate spune doar ca ghimbirul este foarte sanatos pentru cantareti”.

De curand, cantareata a mai facut o declaratie, anuntand ca de acum inainte nu va mai raspunde la niciun alt nume in afara de Lady GaGa, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Pe numele sau real Stefani Joanne Angelina Germanotta, autoarea mega-hit-ului „Poker Face” a marturisit ca porecla de Lady GaGa, pe care a primit-o pe la varsta de 19 de la manager-ul ei, va fi singura care o va caracteriza de acum incolo.

„Lady GaGa este o porecla pe care mi-a dat-o managerul meu si m-am obisnuit cu ea. Am inceput sa o folosesc uzual inca de la 19 ani pentru ca deja ma saturasem ca oamenii sa ma strige in 100 de feluri zilnic. Ca atare ca m-am decis sa le spun tuturor sa ma strige GaGa. Este usor de retinut si mai la indemana”, a declarat cantareata in varsta de 23 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea