Showbiz

#rock #electro #pop #concerte #hip hop #1 mai

La ce concerte mergem de 1 Mai (VIDEO)

Pe langa traditionalul gratar asezonat cu bere rece, 1 Mai muncitoresc insemna si mers la mare si, de ce nu, la concerte. In acest an, parca mai multi artisti au fost solicitati pentru cantari de 1 mai.

Va invitam sa trageti cu ochiul la lista cu cele mai interesante concerte de 1 mai si sa optati pentru spectacolele care va tenteaza cel mai mult.

Distractia incepe vineri, 30 aprilie, la kilometrul 139, pe Autostrada Soarelui, unde se aduna cei mai buni Dj-i ai momentului: DJ Andi, Cristi Stanciu, Vika Jigulina si shopping City din Suceava. Acolo va canta trupa Snap, deschiderea fiind asigurata de DJ Vlado & Dance Generation.

Intre 28 aprilie si 2 mai 2010 , in localitatea Schela din judetul Gorj are loc festivalul Rebirth : Fire, editia 2010. Iata cateva dintre numele trecute pe afisul evenimentului: Aphid Moon, Megalopsy, Atma, Aodioiboa, E- Mantra , Once Upon a Time, Kya, Oxya, Oxidelic, Zuvuya, Eleusyn.

Si la Brasov se petrece. Party-ul “1 Mai Exit” este programat sa aiba loc la Halele Sacele. Vor exista 2 scene unde vor mixa: Snow, Phoneme, Mr. Rogga, Mundi, Electroclown, Indjstione, Raw mellow, Dan aga & Chu The Jhu.

Pentru bucuresteni avem urmatoarele concerte: Division of Joy in Clubul Taranului (30 aprilie), Kumm si The Moood in Club Control (1 mai), George Dalaras la Zone Arena (2 mai).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea