Showbiz

#kyra sedgwick #mama #aproape de adevar #serial

Kyra Sedgwick vrea sa fie din nou mamica

Kyra Sedgwick , vedeta serialului aproape de adevar difuzat de Pro Cinema in fiecare luni la ora 20.00, si-ar dori sa fie din nou mamica. Pe actrita in varsta de 42 de ani nu ar deranja-o sa aduca pe lume un nou membru al familiei, mai ales acum, cand cei doi copii ai sai au crescut.

Travis , baiatul cel mare, a absolvit deja liceul, iar Sosie, fiica cea mica a cuplului de vedete, a implinit de curand 16 ani. Kyra Sedgwick a marturisit insa ca, ea are in plan de mai mult timp aducerea pe lume a unui junior in familia Bacon, dar Kevin, sotul ei, a fost reticent la aceasta propunere.

Vedeta adora sa fie parinte si relatia pe care o are cu copiii ei ii aduce mari satisfactii personale. Ea a declarat ca cel mai mare cadou pe care l-a primit vreodata de la viata sunt chiar copiii ei, desi recunoaste ca este foarte norocoasa sa-l aiba alaturi pe Kevin.

"Ne planuim viata in functie de copii, dar si mai important este sa mentii relatia de cuplu puternica si sa iti faci timp pentru ea. Aceasta este fundatia intr-o casnicie. Copii trebuie sa stie de la inceput ca si nevoile parintilor sunt importante. Daca le lasi impresia ca fericirea ta are legatura numai cu ei, ii incarci cu prea multa responsabilitate si presiune", declara actrita. Dar, desi se declara o norocoasa in privinta mariajului ei, Kyra nu se sfieste sa recunoasca faptul ca-i place sa filmeze scene de dragoste.

"E ca un fel de flirt legal", spune vedeta din Aproape de adevar. "Sunt maritata cu Kevin de un car de ani si, in conditiile astea, nu mi se pare chiar rau sa mi se ofere o pereche de buze noi de sarutat...", a mai adaugat Kyra Sedgwick.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer The Game Plan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea