Showbiz

#comedie #cinema #rol #actrita #cinematografie #monden #kyle minogue #pop

Kylie Minogue vrea din nou in cinematografie

Indragita artista Kylie Minogue doreste sa revina la statutul care a propulsat-o in lumea show-biz-ului si anume cel de actrita.

australianca a devenit cunoscuta datorita rolului pe care l-a avut in tinerete -un opera.

Am jucat putin in comedii si mici scenete, la emisiunile unde eram invitata, si imi place la nebunie", a declarat cantareata de 40 de ani, recent, citata de The Sun.

"Nu se cunoaste despre mine faptul ca sunt amuzanta, dar sa stiti ca sunt. Cei care ma cunosc va pot confirma asta", a declarat Kyle, care si-a inceput cariera intr -un serial de comedie australian pe nume "Neighbours".

pop este din ce in ce mai hotarata sa urmeze o cariera in actorie, dar doar in filmele de comedie.

Kylie Minogue este o cantareata si o actrita originara din Australia care a reusit de-a lungul carierei sale incununate cu premii si recunoasteri sa arate ca nu e nevoie decat de talent, hotarare si putin pentru a-ti indeplini scopurile propuse.

Cantareata a facut cunostinta cu scena in 1987 cu single-ul "Locomotion". Pana in prezent a lansat hit dupa hit ajungand la performanta de a scoate 12 milioane de dolari de pe urma single-urilor in mai putin de un an.

Kylie Minogue a lansat anul acesta albumul „X” pentru care a sustinut si un turneu de promovare. In cadrul acestui turneu a fost inclusa si tara noastra. Astfel pe 17 mai, Kyle a ajuns in Romania pentru a sustine un concert pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea