Showbiz

#kylie minogue #turneu #america #las vegas

Kylie Minogue - o anonima in America

Kylie Minogue iubeste la nebunie sa traiasca in Statele Unite ale Americii pentru ca nimeni nu o recunoaste, informeaza femalefirst.co.uk.

Cantareata, care a cunoscut succesul in intreaga lume timp de 20 de ani, spune ca este fericita sa mearga pe strada fara sa fie asaltata de sutele de fani. "Pot sa merg pe strada linistita. Este un sentiment foarte placut. Cand cineva se uita mai atent la mine ma intreb daca am ceva pe fata", spune Kylie.

Kylie a mai marturisit ca la concertele sale vede dublu. Si nu pentru ca are probleme cu alcoolul, ci pentru ca fanii se imbraca ca ea. Cantareata planuieste sa petreaca mai mult timp in America, mai ales ca i s-a propus sa sustina o serie de concerte in Las Vegas .

"Turneul sau in America a fost fenomenal. Tuturor le-a placut de ea. Acum a primit o propunere sa ramana la Las Vegas . Sunt foarte mandra de ea", a declarat sora lui Kylie Minogue, Danii.

Kylie Minogue - All I See:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea