Showbiz

#kylie minogue #casatorie #relatie #familie #copii

Kylie Minogue nu este pregatita pentru maritis

Iubitul cantaretei Kylie Minogue , modelul spaniolul , spune ca el si iubita sa nu se grabesc sa se casatoreasca sau sa fac copii in viitorul apropiat, informeaza femalefirst.co.uk.

Andres Velencoso , care este impreuna cu Kylie Minogue de doi ani, spune ca isi doreste sa ramana impreuna cu aceasta pentru toat viata. Cu toate acestea, cei doi nu au stabilit data casatoriei si nici nu se pregatesc pentru un copil.

"Kylie este atat de generoasa si pozitiva, scoate la iveala tot ce este mai bun la o persoana, inclusiv de la familia siĀ  prietenii sai. Este o persoana minunata si are o inima mare. Este minunat sa fii in preajma ei", a declarat Andres Velencoso.

"Acum insa ne simtimbine asa cum suntem acum. Am discutat si despre casatorie si despre posibilitatea de a avea copii, insa nu ne grabim. Lasa viitorul sa ne surprinda cu lucruri frumoase si luam fiecare lucru pe rand", a mai declarat Andres.

Modelul a mai dezvaluit si cum s-a indragostit de Kylie Minogue, la o sedinta foto .

"Nu pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere , insa a fost ceva minuntat. Nu pot descrie in cuvinte. Cred ca amandoi ne-am placut si am incercat mai mult. De cand ne-am intalnit prima oara nu ne-am mai despartit. Am vorbit neincetat la telefon si am iesit impreuna, in locuri frumoase", a mai declarat Andres Velencoso.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea