Showbiz

#retragere #muzica #kylie minogue

Kylie Minogue, cu gandul la o posibila pensionare

Cantareata australiana Kylie Minogue  a povestit de curand ca se gandeste la o posibila retragere din viata muzicala, scrie femalefirst.co.uk.

Desi vrea sa iasa din lumina reflectoarelor, Kylie spune ca nu are cum sa faca acest lucru fiind dependenta de cariera sa.

"Daca ma gandesc sa ma retrag? Bineinteles. Spun asta la finalul oricarui turneu. Si apoi se intampla ceva, la cateva luni distanta, si incep sa ma gandesc la noi melodii (...). Ce pot sa spun? Sunt dependenta", a marturisit artista.

Kylie Minogue s-a declarat surprinsa de faptul ca a reusit sa reziste in lumea muzicii mai bine de 20 de ani:  "Cand aveam 20 de ani nu ma vedeam sub nicio forma mergand in turnee la 43. Am o presimtire ca voi spune asta si peste 20 de ani".

Kylie povestea in urma cu cateva zile ca isi doreste sa devina mama. "Ma voi gandi la ce metoda voi adopta pentru a face un copil: fie adoptia, fie mamele surogat, insa voi apela la una dintre aceste metode, fiindca familia si copiii sunt lucruri foarte importante pentru mine", a declarat cantareata in varsta de 42 de ani.

Kylie Minogue are o relatie cu Andreas Velencoso,  un model spaniol mai tanar cu 10 ani decat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea