Showbiz

#kylie minogue #copil #familie

Kylie Minogue cauta cai alternative pentru a avea un copil

Kylie Minogue a inceput sa caute modalitati prin care ar putea avea un copil, deoarece nu crede ca poate concepe pe cale naturala.

Cantareata australianca a cautat mai multe informatii despre " optiuni diferite" de a avea un copil, chiar si prin donatie de ovule .

Kylie, in varsta de 42 de ani, se teme ca nu va mai putea concepe un copil pe cale naturala, dupa tratamentul impotriva cancerului la san, de care a suferit in urma cu cinci ani.

"Am inceput sa analizez optiuni diferite. Nu stiu daca voi apela la vreuna dintre ele, dar vreau sa stiu care sunt modalitatile pentru a incepe o familie. Acum se pot face lucruri incredibile in acest domeniu, mai ales in America", a declarat Kylie Minogue, citata de Femalefirst.co.uk.

Artista are o relatie de doi ani cu fotomodelul spaniol andres velencoso si se pare ca cei doi sunt pregatiti pentru a deveni parinti.

Dupa tratamentul impotriva cancerului, Kylie Minogue a trecut si prin suferinte psihice. Cantareata a recunoscut ca, mult timp, a simtit ca corpul sau nu-i mai apartine.

"Nu mai vreau sa slabesc. Trebuie doar sa apelez mai mult la fitness. Simt ca aproape am revenit in corpul meu. Multa vreme am simtit ca traiesc in corpul unui strain", a mai spus Kylie Minogue pentru revista Glamour .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea