Showbiz

#pop #kylie minogue #nunta #monden #mireasa #relatie #iubire #andres valencoso

Kylie Minogue, catolica si viitoare mireasa?

Cantareata australiana Kylie Minogue s-a logodit cu modelul spaniol Andres Valencoso. Mai mult de atat, pentru a putea avea nunta visurilor sale, aceasta planuieste sa se converteasca, de dragul viitorului sot, la catolicism , informeaza thecelebritycafe.com.

Desi pana in momentul de fata, legatura celor doi nu a fost confirmata oficial, prin presa internationala se zvoneste ca aceasta a inceput in noiembrie 2008 si ca este foarte posibil sa se ajunga in fata altarului.

„I-a placut simtul apartenentei din familia lui Andres, conferit de credinta lor. (...) Kylie este atat de hotarata sa includa aspecte traditionale catolice, incat se gandeste sa se converteasca”, a confirmat o sursa citata de Boston.com.

Kylie Minogue
si logodnicul ei, andres valencoso, isi doresc sa organizeze nunta la Parador de Cardona, in Spania. Parador de Cardona este un castel vechi ce dateaza din secolul IX. Cei doi vor de asemenea sa faca o ceremonie si in Australia. Pentru nunta, Kylie se gandeste la o rochie sofisticata si rafinata.

Kylie are o multime de idei pentru rochia de mireasa. Cele mai multe sanse sunt sa aleaga Dolce and Gabbana, avand in vedere colaborarea cu ei care dureaza de ani. Nu vrea ceva foarte sexy, vrea sa arate sofisticat si rafinat”
, a completat aceeasi sursa.

Kylie Minogue - The One

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea