Showbiz

#pop #mondex #kylie minogue #fata #injectii #botox

Kylie a recunoscut ca foloseste injectiile cu botox

Cantareata australiana Kylie Minogue (40 de ani) a recunoscut ca a apelat la injectiile cu class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/botox" title="botox">botox " title="botox">botox " title="botox">botox pentru a scapa de ridurile faciale.
 
"Nu ma numar printre persoanele care spun ca femeile nu ar trebui sa apeleze la aceste proceduri. Fiecare om are libertatea sa faca ce vrea”, a declarat diva pentru revista Elle.

"Femeile si-au dorit dintotdeauna sa arata mereu cat mai bine. Acesta este produsul pe care il avem la dispozitie in zilele noastre. In prezent, prefer sa am o infatisare cat mai naturala. Insa am incercat in trecut atat botox, cat si tratamente cu alge", a adaugat Kylie Minogue.
 
La inceputul anului, fata lui Kylie a subiectul multor articole din presa internationala. Jurnalistii au lansat atunci ipoteza ca fata stralucitoare si lipsita de riduri a cantaretei ar putea fi rezultatul unor tratamente pe baza de botox.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea