Showbiz

#kung fu panda #incasari #record

Kung Fu Panda - incasari record in China

Filmul de animatie Kung Fu Panda , a avut incasari record in China in numai trei saptamani de la lansarea in aceasta tara .

Pelicula, care povesteste actiunile unui panda cam rotunjor, dar mare fan al artelor martiale, a inregistrat deja venituri de 12,5 milioane de euro. Presa de specialitate a avut numai cuvinte de lauda despre film, desi studioul american Dreamworks (realizatorul productiei) a fost tinta criticilor in ultimele saptamani in special pe internet. Unii chinezi nationalisti s-au declarat indignati de faptul ca producatorul se poate imbogati pe seama ursuletului panda, considerat un simbol national al Chinei.

Succesul lui Kung Fu Panda a fost imediat, mai ales datorita faptului ca prezinta o abordare inovatoare a culturii chineze, combinand legende si arte martiale .

In SUA, filmul a incasat peste 150 de milioane de dolari si se afla pe locul cinci in box-office.

Trailer Kung Fu Panda



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea