Showbiz

#kings of leon #scena #excremente #porumbei

Kings of Leon - alungati de pe scena de excrementele porumbeilor

Formatia Kings of Leon a fost nevoita sa-si intrerupa concertul pe care trebuia sa-l sustina duminica, 25 iulie, in St. Louis, Missouri (SUA) din cauza …excrementelor de porumbei , scrie The Huffington Post.

Se pare ca Verizon Wireless Amphitheater, locatia unde Kings of Leon ar fi trebuit sa concerteze, a fost invadata de porumbei, ale caror excremente au reprezentat o serioasa amenintare la buna desfasurare a concertului.

Chiar daca primele doua trupe care au cantat in deschiderea evenimentului au coborat de pe scena acoperite de excrementele zburatoarelor, Kings of Leon au decis sa-si continue show-ul asa cum era prevazut. Insa au fost nevoiti sa puna capat concertului dupa doar 3 piese, atunci cand “produsul” unui porumbel obraznic i-a acoperit gura basistului Jared Followill.

Dupa ce un reprezentant al organizatorilor concertului a anuntat ca Kings of Leon nu-si vor mai continua concertul, tobosarul Nathan Followill si-a cerut scuze fanilor pe Twitter: “Ne pare foarte rau St. Louis, dar am fost nevoiti sa ne retragem din considerente de igiena”, a scris Nathan.

Spectatorii si-au primit insa banii pe bilete integral.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea