Showbiz

#kim catrall #lungmetraj #continuare #sex+and+the+city

Kim Cattrall recunoaste ca Sex and the City va avea o continuare

Dupa multe speculatii pe tema unui al doilea lungmetraj inspirat de celebrul serial TV Sex and the City, una dintre cele patru actrite confirma speculatiile si recunoaste ca va exista intr-adevar un Sex and the City: The Movie 2, informeaza FemaleFirst.

, prezentata de Mel B . La intrebarea acesteia din urma “Va fi o continuare?”, Catrall a raspuns scurt “Da, va fi!”, insa nu a oferit si alte detalii despre viitoarea productie.

Tot in cadrul aceleiasi emisiuni, si de durata. “Sunt un fel de monogamista in serie. Cand gasesc un barbat pe care il plac stau cu el 5 sau 6 ani. La Hollywood asta inseamna o vesnicie, a glumit Cattrall.

Sex and the City: The Movie a fost lansat in mai anul acesta, insa a fost criticat pentru faptul ca este o reluare de doua ore a serialului in care nu se intampla nimic nou. Sa speram ca un al doilea lungmetraj va fi mai reusit.

Urmareste trailerul filmului Sex and the City: The Movie.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea