Showbiz

#muzica #album #amy winehouse #kid rock #rock #hip hop

Kid Rock, inspirat de Amy Winehouse

Kid Rock a dezvaluit ca va folosi cel de-al 2-lea album al lui Amy Winehouse , „Back to Black”, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul sau proiect de studio.

Starul rock a marturisit ca acest album, puternic influentat de Motown, l-a readus la „starea sufleteasca din liceu”.

„Albumul lui Amy este minunat, m-a facut sa trec prin vechile mele inregistrari Stax si Motown. Chiar vrea sa aduc putina savoare muzicii mele”, a tinut sa precizeze artistul.

Kid Rock a declarat ca s-a hotarat sa schimbe putin directia muzicii sale din cauza noii pozitii a curentului hip-hop, care, crede el, „s-a transformat intr-un gen pop de proasta calitate”.

„Oamenii nu cred nici macar pe jumatate in rapperii actuali, si in special, nu cred in ceea ce au acestia de spus”, a mai spus artistul. „Nimeni nu este nici ucigas si nici gangster. De aceea eu, in cantecele mele, abordez mai multe teme”.

Amy Winehouse, muza cu 5 premii Grammy 

Amy Winehouse este o cantareata si compozitoare engleza ce abordeaza si combina elemente de jazz, soul si r&b. Solista a debutat in 2003 cu albumul intitulat "Frank" pentru care a primit o nominalizare la Mercury Prize. Amy este o dubla castigatoare a premiului "Ivor Novello" (in 2004 pentru single-ul "Stronger than Me" si 2007 pentru single-ul "Rehab").

In 2007, Winehouse castiga un premiu BRIT pentru "Cea mai buna cantareata britanica " si o nominalizare pentru "Cel mai bun album britanic". In acelasi an, albumul "Back to Black" a fost ales sa fie unul dintre cele 12 albume nominalizate la Mercury Prize 2007. De asemenea, cantareata britanica a obtinut si 3 nominalizari la MTV Video Music Awards si 5 premii Grammy .


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea