Showbiz

Kevin Kline, la primul rol in limba franceza

Actorul american Kevin Kline va juca intr-un film frantuzesc si va fi nevoit sa vorbeasca, bineinteles, in limba lui Moliere.

Kline se afla la primul rol intr-un film frantuzesc si va fi coleg de platou cu Sandrine Bonnaire si Jennifer Beals in drama Joueuse, a carei regie este semnata de debutanta Caroline Bottaro.

Sandrine Bonnaire joaca rolul unei cameriste captivate de un cuplu care joaca sah (Jennifer Beals si Francis Renaud) in timpul sederii lor intr-un hotel de pe o insula din Mediterana , unde aceasta lucreaza. Personajul interpretat de Bonnaire va fi initiat in tainele jocului de sah de doctorul (Kevin Kline) in a carui casa lucreaza ca si camerista . Viata ei se va schimba dramatic si va ajunge sa concureze la un turneu de sah.

Producatorii l-au ales pe Kline pentru acest rol, pentru ca vorbeste foarte bine limba franceza . "Vorbeste franceza mai bine decat John Malkovich," a declarat unul dintre producatorii peliculei, ale carei filmari au inceput saptamana aceasta si se vor desfasura in insula Corsica si la Paris. Filmul, o adaptare a romanului Bertinei Henrich, "The Chess Player", nu va fi lansat in cinematografe mai devreme de 2009.

PeKevin Kline il veti putea vedea pe marile ecrane la inceputul acestei veri, cand va ajunge si in Romania, comedia romantica , Definitely, Maybe.

Trailer Definitely, Maybe


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea