Showbiz

#kevin costner #bull durham #susan sarandon #oscar

Kevin Costner revine la rolurile din tinerete

se gandeste serios sa revina in continuarea filmului si se afla in negocieri avansate cu producatorii, informeaza FemaleFirst.

Producatorul Thom Mount a dezvaluit ca se lucreaza la un scenariu pentru o continuare a filmului despre unul dintre cele mai indragite sporturi, baseball-ul. Filmul din 1988 ii avea ca protagonisti pe pentru a discuta posibiliatea de a-l juca din nou pe Davis. Desi nu se cunosc deocamdata detalii despre film, exista zvonuri ca filmarile vor demara in aprilie anul viitor.

Pelicula originala a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenario, iar Savoy. Bull Durham spune povestea lui Crash si a lui Nuke, colegi pe terenul de basseball si rivali in viata sentimentala , amandoi dorind compania lui Annie. Crash, mai experimentat decat Nuke aflat la inceput de drum, il va ajuta pe acesta sa isi gaseasca drumul spre o cariera frumoasa de succes, celalalt ramanand cu dragostea lui Annie.

Urmareste trailerul filmului Swing Vote, cea mai recenta pelicula in care joaca Kevin Costner.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea