Showbiz

#alte-genuri #monden #scandal #teapa #bani #concert #kevin costner #modern west #romania

Kevin Costner a fost tepuit de organizatorii romani

Kevin Costner si trupa sa Modern West au urcat sambata pe scena Festivalului International de Film de la Arad, fara sa stie ca organizatorii ii mai datorau 29.000 de dolari, informeaza Gardianul.

In ciuda presiunilor venite din partea agentului lui Costner, organizatorii romani au tot amanat plata onorariului, dand vina pe slaba promovare a concertului si pe faptul ca s-au vandut putine bilete.

Contractul pentru concertul de la Arad a fost semnat intre The Agency , firma care a initiat turneul european al artistului si Fundatia Artis, reprezentata de Cornelia Palos, directoarea festivalului.
 
Kevin Costner a acceptat sa fie platit cu 120.000 de dolari, in conditiile in care in mod normal onorariul sau este de 300.000 de dolari .

Organizatorii festivalului vor avea de suportat consecintele neplatii sumei integrale datorata lui Costner si trupei Modern West. Agentia din Los Angeles care se ocupa de impresarierea lui Kevin Costner urmeaza sa intenteze un proces in urma caruia sa-si recupereze banii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea