Showbiz

Keira Knightley nu e buna de star rock

In urmatorul sau film, The Edge of Love, care va fi lansat in cinematografe la sfarsitul lunii iunie, actrita Keira Knightley trebuie sa cante, o proba pe care nu si-o imagina ca fiind atat de dura. Scenariul filmului a fost scris chiar de mama actritei, Sharman Mcdonald, insa Keira nu a fost scutita de chin .

Keira Knightley o interpreteaza pe Vera Philipps si canta pe toata durata filmului. Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului, Keira a luat cursuri de interpretare, pentru ca nu se descurca deloc si a trebuit sa accepte rolul doar pentru ca se angajase s-o faca.

Ea a spus ca nu o sa mai repete niciodata acest lucru, pentru ca era moarta de frica in momentul in care a trebuit sa cante live in fata a o suta de persoane. "Nu o sa fiu nicidata un rock star ", a declarat Keira Knightley in final.

Din distributia peliculei The Edge of Love mai fac parte Sienna Miller, Cillian Murphy si Matthew Rhys. Filmul spune povestea a doua femei libertine, legate de dragostea ce le-o poarta poetul Dylan Thomas.

Trailer The Edge of Love


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea