Showbiz

#inchiriaza #pasiune #pantofi #keira knightley

Keira Knightley inchiriaza pantofi de la designeri

Ca orice femeie, Keira Knightley are o pasiune pentru pantofi . Insa daca pana acum ceva vreme actrita isi cumpara pantofi cu sutele, criza financiara a facut-o sa-si schimbe prioritatile.

Vedeta din The Duchess s-a vazut nevoita sa reduca numarul pantofilor de designer pe care ii achizitioneaza, asa ca s-a gandit sa-i inchirieze in loc sa-i cumpere, scrie FemaleFirst.

“Cred ca eram foarte tanara si dintr-o data am inceput sa castig foarte multi bani si mi-am putut permite sa-mi cumpar multe perechi de pantofi scumpi. Mi-am cumparat foarte multi”, a recunoscut actrita in varsta de 23 de ani.

“Nu mi-am mai cumparat pantofi de ceva vreme. Acum ii inchiriez pentru o zi. Firma imi trimite pantofii pentru o zi, iar eu ii returnez la sfarsitul zilei. E mai bine asa”, a adaugat Keira Knightley.

Recent actrita a dezvaluit ca este atrasa de barbatii care au gusturi bune in materie de pantofi. Knightley considera ca incaltamintea sexy spune multe despre personalitatea unui barbat, iar barbatii ar trebui sa se mandreasca si ei cu ceea ce poarta.

“Imi plac barbatii misteriosi, barbatii cu care poti purta o conversatie , cu care te poti certa, care nu dezvaluie totul despre ei si care te fac sa razi. Bineinteles trebuie sa imi placa si pantofii pe care ii poarta”, a mai spus actrita din Piratii din Caraibe.

Keira Knightley are o relatie de 3 ani cu actorul Rupert Friend pe care l-a cunoscut in timpul filmarilor la pelicula Pride and Prejudice.

Urmareste trailerul filmului The Duchess cu Keira Knightley.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea