Showbiz

#joe wright #fundatie #women's aid #domestica #violenta #batuta #spot tv #actrita #keira knightley

Keira Knightley, batuta cu bestialitate de iubit

Ajunsa acasa, dupa o zi lunga si obositoare pe platourile de filmare, Keira Knightley este luata la rost de iubitul sau nervos si batuta cu bestialitate. Din fericire toata actiunea este regizata si pusa intr-un din cadrul unei campanii impotriva violentei domestice lansat de fundatia caritabila Women's Aid.

Pe actrita in varsta de 24 de ani o vedem tarantita la pamant si lovita cu picioarele in stomac si la nivelul fetei de catre iubitul ei.

Videoclipul este regizat de pentru ca, desi exista in toate sectiunile societatii, rareori se intampla sa auzim de ea. Violenta domestica afecteaza una dintre patru femei intr-un anumit punct al vietii si ucide doua femei in fiecare saptamana”, a declarat actrita.

In 2007, Women's Aid a sustinut o alta campanie socanta si intens difuzata impotriva violentei domestice, care le avea ca protagoniste pe Jemma Kidd, Fiona Bruce si .

Urmareste spot-ul TV in care actrita Keira Knightley este batuta de iubit.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea