Showbiz

#keanu reeves #samurai #47 ronin #actori #the day the earth stood still #constantine

Keanu Reeves va juca rolul unui samurai in 47 Ronin

Actorul Keanu Reeves va juca in filmul 47 , un film epic realizat de studiourile Universal, inspirat din povestea adevarata a unor porniti intr-o lupta de razbunare pentru moartea maestrului lor, potrivit variety.com.

Chris Morgan, co-scenaristul filmului Wanted, se va ocupa de scenariu, iar Scott Stuber, prin intermediul companiei sale - Stuber Productions, va fi producatorul filmului.

Keanu Reeves va interpreta rolul unuia din cei 47 de samurai . Pentru ca nu pare a fi deloc japonez, Morgan va croi scenariul in asa fel ca Reeves sa nu aiba probleme de integrare.

Filmul va prezenta o versiune stilizata a povestii, mixand elemente fantastice, ca cele vazute in trilogia Stapanul Inelelor , cu scene de batalii violente.

Cel mai recent film in care il putem vedea pe actorul Keanu ReevesThe Day the Earth Stood Still – poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu 12 decembrie.

Filmul prezinta povestea lui Klaatu (Reeves), un extraterestru cu infatisare umana, care a venit pe planeta noastra sa aduca un mesaj urgent.

El este insotit de un robot cu puteri extreme, alaturi de care ajunge intr-o familie de pamanteni. Cand acestia incep sa devina suspiciosi cu privire la originea lui, Klaatu le dezvaluie misiunea sa: daca societatea umana nu este in stare sa mentina pacea, ea va fi distrusa de o neinduratoare rasa de roboti, aparatori ai galaxiei.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Constantine, cu Keanu Reeves

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea