Showbiz

#video #cuplu #charlize theron #keanu reeves

Keanu Reeves si Charlize Theron sunt un cuplu? (VIDEO)

Daca unii divorteaza sau se despart , altii se cupleaza. Este si cazul actorilor Charlize Theron si Keanu Reeves , surprinsi noaptea trecuta in Los Angeles in ipostaze destul de intime, scrie The Hollywood Gossip.

keanu reevesAflati in fata unui restaurant din Beverly Hills asteptandu-si masinile personale (aduse de valeti, cum altfel?), Theron si Reeves au fost filmati de paparazzi site-ului TMZ.com in timp ce se imbratisau si sarutau, ce-i drept mai mult pe obraz.
Totusi, niciuna din cele doua vedete nu a parut sa se ascunda de fotografi.

Charlize Theron s-a despartit de iubitul ei, actorul britanic Stuart Townsend, la sfarsitul anului trecut dupa o relatie de sase ani.

Atat Charlize Theron (34), cat si Keanu Reeves (45) sunt cunoscuti pentru faptul ca si-au tinut intotdeauna viata privata departe de ochii presei de scandal. Cei doi au jucat impreuna in doua filme: The Devil’s Advocate (1997) si Sweet November (2001), asa ca o relatie (de orice natura ar fi ea) exista intre ei.

Iata aici momentul de tandrete dintre Keanu Reeves si Charlize Theron surprins de camerele paparazzilor:


 
Sursa foto : usmagazine.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea