Showbiz

#keanu reeves #adrine brody #luke wilson #raliu #toyota #caritabil

Keanu Reeves si Adrien Brody - vitezomani caritabili

Adrien Brody, Keanu Reeves si Luke Wilson sunt doar cateva dintre numele celebre aflate pe lista de participare a evenimentului caritabil Celebrity Race. Starurile vor lua parte la un raliu caritabil, care va avea loc pe 18 aprilie, in California, scrie people.com.

Adrien Brody, Keanu Reeves si Luke Wilson vor concura in cursa Toyota Pro/Celebrity Race, editia a treia, organizata in scopuri caritabile, cu ocazia celei de-a 35-a editii anuale Toyota Grand Prix, in Long Beach, California.

Printre participantii acestei editii ii mai gasim pe Jon Hamm, starul din serialul Mad Men, Tim Daly, Eric Close, Mary Lynn Rajskub si vedeta de stand-up comedy Carlos Mencia.

Actorul Keanu Reeves poarta ultimele negocieri pentru a interpreta rolul gangsterului Johnny Stompanato, amantul actritei Lana Turner, care a fost ucis de fiica de doar 14 ani a acesteia, insa au ramas multe incertitudini cu privire la identitatea adevaratului vinovat.

In acest film, Reeves ar putea juca alaturi de Cathrine Zeta-Jones, care va interpreta rolul Lanei Turner.

Urmareste trailerul filmului The Day the Earth Stood Still, cu Keanu Reeves si Jennifer Connelly

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut acasa.ro /vedetele" title="vedetele">vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea