Showbiz

#rock #keane #download gratuit #lansare #13 octombrie 2008 #muzica

Keane ofera gratis o piesa de pe noul album


Keane sarbatoresc incheierea lucrului la cel de-al treilea album oferind posibilitatea fanilor de a descarca gratuit o piesa noua , intitulata "Spiralling".
 
Cantecul este disponibil pentru download gratuit in perioada 4-11 august pe site-ul keanemusic.com . Piesa va putea fi cumparata de pe platformele digitale de pe 12 august.  

Keane se reinventeaza

"Spiralling" este scrisa si produsa de Keane si a fost inregistrata in Studioul Teldex din Berlin la inceputul acestui an. Tom Chaplin descrie piesa Spiralling ca pe “cateva ganduri despre comportamentul uman puse pe ritmuri nemaiauzite”. Cantecul suna total diferit de tot ce au inregistrat pana acum membri formatiei asa ca va capta cu siguranta atentia publicului.
 
Keane au lansat pana acum doua albume rasplatite cu mai multe discuri de platina: "Hopes and Fears" (2004) si "Under The Iron Sea" (2006). Ambele materiale au ajuns number one.

Primul single de pe noul album se va intitula The Lovers Are Losing si se va lansa international pe 6 octombrie. Cel de-al treilea album Keane, "Perfect Symmetry", va avea lansarea oficiala pe 13 octombrie 2008 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea