Showbiz

#pop #katy pery #prezentatoare #mtv europe music awards #2009

Katy Perry prezinta si in 2009 MTV Europe Music Awards

Cantareata Katy Perry revine si anul acesta pe scena MTV din cadrul galei Europe Music Awards Berlin 2009, in calitate de gazda a evenimentului.
 
Katy Perry este prima artista careia i s-a propus, in cei 15 ani de MTV EMA , sa prezinte doi ani la rand cel mai mare eveniment muzical din Europa.
 
“Sunt cu adevarat onorata ca mi s-a propus sa prezint MTV EMA si anul acesta. Acum doi ani urmaream evenimentul din fata televizorului, iar acum voi fi pentru a doua oara gazda acestei gale, unde vin atat de multi artisti pe care eu ii admir”, a declarat Katy Perry.
 
Cele mai populare premii muzicale din Europa vor avea loc, pentru a patra oara, in Germania, tara unde a debutat in 1994.
 
De data aceasta, MTV revine in Berlin pentru a sarbatori cei 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului! Evenimentul va avea loc joi, 5 noiembrie 2009, la arena Brandenburg Gate, cunoscuta si sub denumirea de “O2 World Arena in Berlin”.
 
Katy Perry - " Waking Up In Vegas "
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea