Showbiz

#artista #zvon #minciuni #hermafrodit #lady gaga #katy perry

Katy Perry: "Lady GaGa nu este hermafrodit"

Cantareata Katy Perry a vorbit despre zvonurile din ultima vreme potrivit carora Lady GaGa este hermafrodit – insistand ca vedeta a lansat chiar ea aceste zvonuri intentionat, scrie femalefirst.co.uk.

Intr-un clip filmat in cadrul unuia dintre concertele sale, Lady GaGa si-a arat lenjeria intima in care parea sa ascunda un penis .

Site-ul hollyscoop.com de asemenea a raportat ca interpreta hit-ului Poker Face a vorbit anul trecut, in perioada sarbatorilor de iarna, despre sexualitatea ei pe blogul personal.

Site-ul sustine ca artista a scris, “Nu este ceva de care sa-mi fie rusine, doar ca nu este nici ceva despre care sa vorbesc cu toata lumea. Da, am un penis. Am si organ genital masculin si organ sexual feminin. Mai presus de toate eu ma consider femeie.

Dar cantareata Katy Perry este convinsa ca Lady GaGa a facut intentionat sa para ca are doua sexe pentru, bineinteles, publicitate.

Perry a declarat recent pentru ziarul britanic The Mirror, "Totul este foarte calculat. Ea stie ce face. Isi pune ceva in lenjerie ca sa para a organ masculin. Binecuvantata sa fie daca are asa ceva, dar eu sunt sigura ca nu are.

Katy Perry - Waking Un In Vegas

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea