Showbiz

#accident #new york #balcon #hotel #katie melua #pop

Katie Melua - aproape de moarte

Cantareata Katie Melua era cat pe ce sa isi piarda viata dupa ce a adormit pe balconul unui hotel din New York, relateaza music-news.com.

Katie Melua se afla la o petrecere si admira privelistea Manhattan-ului de pe balconul de la etajul al 18-lea al unui hotel din New York cand a atipit si era gata sa cada de la inaltimea de 21 de metri.

Cantareata a dezvaluit acest lucru pe blogul sau: "Aproape ca m-am intalnit cu moartea pe balconul unui hotel din New York dupa ce am atipit si visam ca plutesc".

"Katie a fost in turneu prin toata America, doar ea si chitara sa. A fost la o petrecere , a baut cateva pahare si era foarte obosita. Pe balcon a atipit chiar pe balustrada", a declarat purtatorul de cuvant al cantaretei.

Vedeta a fost trezita insa la timp de un alt petrecaret care a obligat-o sa intre in casa. "Am avut o seara mult prea frumoasa si nu as fi vrut sa se termine cu o fata care a cazut de la balcon", a declarat martorul.
 
Katie Melua - I Cried for you:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea