Showbiz

#protest #spectacol #broadway #debut #tom cruise #katie holmes

Katie Holmes ovationata la debutul sau pe Broadway

Katie Holmes a debutat joi seara pe scena teatrului Gerald Schoenfeld de la Broadway in piesa "All My Sons". "A fost extraordinar!", a exclamat Tom Cruise la finalul spectacolului.

Sute de persoane au cumparat bilete la acest spectacol in care au mai jucat John Lithgow, Dianne Wiest si Patrick Wilson.

Chiar daca in fata teatrului a avut loc un protest impotriva Bisericii Scientologice al carei adept este Tom Cruise, acest a parut foarte relaxat la spectacol, iar, la finalul piesei, parea incantat. A dat mana cu mai multi spectatori si cu Dustin Hoffman care se afla la cateva randuri distanta de el.

Katie Holmes si-a ascuns emotiile foarte bine. A intrat "in pielea personajului" imediat, si-a spus replicile foarte clar si a dansat excelent. A purtat doua tinute care ii puneau in evidenta silueta, iar pe cap a avut o peruca care ii masca coafura foarte trendy ...

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net.

Urmareste trailerul comediei Mad Money, cel mai recent film in care joaca Katie Holmes.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea