Showbiz

#brand #moda #actrita #prada #miu miu #katie holmes

Katie Holmes - noua imagine Miu Miu

Actrita americana Katie Holmes va fi, in 2009, noua imagine , urmand exemplul celebrei cantarete Vanessa Paradis .

Vedeta, in varsta de 29 de ani, va promova articolele brandului Miu Miu printr-o serie de reclame. In trecut, brandul s-a folosit imaginea unor vedete precum Kirsten Dunst, Laetitia Casta, Lindsay Lohan sau Zhou Xun.

Katie Holmes nu este straina de lumea modei. Aceasta a participat la numeroase prezentari de moda si a purtat, in diferite ocazii, imbracaminte creata de ea.

Miu Miu, creat in 1992, este un brand de imbracaminte si accesorii de zi desprins din casa de moda Prada. Brandul a devenit cunoscut pentru designul sau clasic si cizelat, folosirea unor materiale fine si pentru preturile accesibile, comparativ cu preturile articolelor de pret a porter create de casa Prada.

Katie Holmes a crescut in Toledo, si a inceput sa joace inca din timpul liceului. Participarea la un un concurs de frumusete i-a dat ocazia sa calatoreasca la Los Angeles la varsta de 16 ani, iar aici a primit invitatia de a da probe pentru rolul din filmul The Ice Storm, in regia lui Ang Lee.

Filmul, realizat in 1997, a fost bine primit de critici, iar rolului lui Holmes, obiectul afectiunii lui Tobey Maguire, a fost bine criticat.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Mad Money, cu Katie Holmes

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea