Showbiz

#collateral #tom cruise #katie holmes #cinema #film

Katie Holmes are "obiceiuri murdare"

Katie Holmes fumeaza pe ascuns ceea ce l-a nemultumit extrem de mult pe Tom Cruise, sotul acesteia.

A stiut Katie Holmes cand s-a casatorit in 2006 cu Tom Cruise ca, de fapt, se va marita cu religia scientologica ?

Conform Female First, actorul american a marturisit, recent, ca este extrem de suparat pe sotia sa pentru ca aceasta s-a reapucat de fumat. Actorul din Collateral a acuzat-o pe Katie ca are "obiceiuri murdare" si a obligat-o pe aceasta sa nu mai fumeze.

De-a lungul celor trei ani, actrita in varsta de 30 de ani a urmat diferite tratamente de purificare a organismului deoarece Tom are un stil de viata foarte disciplinat. Acesta este adeptul conceptelor scientologice, iar unele "apucaturi" ale sotiei sale nu se potrivesc deloc cu principiile sale religioase.

Astfel, Katie Holmes a fost nevoita sa isi schimbe radical stilul de viata. Actrita a urmat vrand-nevrand tratamentul Scientology Sparkle compus din diete severe de detoxificare, a petrecut cinci ore pe zi in sauna, a luat doze mari de vitamine sau a primit masaje cu pietre vulcanice .

Urmareste trailerul filmului Collateral cu Tom Cruise in rolul principal.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea