Showbiz

#serial tv #grey's anatomy #katherine heigl #t r knight

Katherine Heigl si T.R. Knight parasesc serialul "Anatomia lui Grey"

Serialul Grey’s Anatomy/ Anatomia lui Grey ramane fara starurile preferate ale fanilor. Actorii Katherine Heigl si T.R. Knight, interpretii personajelor Izzie si, respectiv, George O’Malley si-au anuntat intentia de a nu-si mai prelungi contractele cu producatorii seriei tv, scrie revista Us Weekly.

Se pare ca cei doi actori intentioneaza sa se reorienteze spre o cariera in lungmetraj, fapt confirmat de James Pickens Jr, interpretul personajului Richard Webber in serial. Knight si-a menifestat intentia de parasi serialul in urma cu cateva luni, dar nu a putut din cauza clauzelor contractuale.

Katherine Heigl a devenit celebra cu rolul din Grey’s Anatomy, dar a jucat cu succes si in filme precum 27 Dresses sau Knocked-Up. Actrita a castigat un premiu Emmy pentru prestatia sa in rolul lui Isabel Stevens. Atat Heigl cat si T.R. Knight au fost prezente constante in serial inca de la lansarea acestuia in 2005.

Grey’s Anatomy, ajuns la sezonul 5 , este unul dintre cele mai indragite serial tv din ultimii ani, apreciat atat de telespectatori, cat si de critici. Serialul a castigat de-a lungul timpului numeroase premii printre care si doua Globuri de Aur .

Urmareste trailerul comediei Knocked-Up cu Katherine Heigl.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea