Showbiz

Katherine Heigl paraseste "Grey's Anatomy"?

Vedeta comediei romantice, Knocked Up , Katherine Heigl a infirmat zvonurile potrivit carora ar parasi serialul de succes, care i-a adus celebritatea, Grey’s Anatomy.

Actrita, in varsta de 29 de ani, a intrat in atentia lumii in 2007, dupa ce a jucat in comedia regizata de Judd Apatow, Knocked Up, si imediat a fost considerata de critici ca fiind o noua Julia Roberts. Toata lumea s-a temut atunci ca Katherine Heigl va abandona serialul Grey’s Anatomy pentru a se putea concentra pe o cariera la Hollywood.

Actrita insa a negat aceste zvonuri, insistand ca asteapta cu nerabdare sa-si reia rolul doctoritei Isobel Stevens si ca nu va parasi platourile de filmare de la serial prea curand. De abia astept sa revin la Grey’s. Dupa noua luni pe an, timp de patru ani, in care faci acelasi lucru, bineinteles ca ajungi sa te gandesti ca vrei sa schimbi un pic lucrurile”, a declarat Heigl.

“Am avut niste roluri foarte bune in ultimul timp, pe care am reusit sa le duc la capat in pauzele dintre sezoanele serialului, pentru care sunt foarte recunoscatoare. Dar Grey’s are o distributie incredibila si toata lumea care lucreaza la el este minunata”, a mai adaugat vedeta.

Trailer Knocked Up


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea