Showbiz

#revolutionary road #leonardo dicaprio #sex #kate winslet

Kate Winslet - traumatizata de scenele de sex cu Leonardo DiCaprio

Actritei Kate Winslet i s-a parut dificil sa filmeze scenele de sex alaturi de Leonardo DiCaprio in drama Revolutionary Road , regizata de fostul ei sot, Sam Mendes .

Winslet si-a pus intrebari in legatura cu mariajul ei inca din timpul filmarilor, cand a observat ca Mendes se simtea confortabil in timpul scenelor fierbinti dintre ea si DiCaprio.

“Au fost cu siguranta momente dificile. Era ingrijorata ca Sam nu era deloc deranjat de faptul ca sotia sa se saruta cu alt barbat chiar in fata lui. I-am explicat ca asta presupune sa fii actor, dar ea tot sustinea ca toata chestia este ciudata”, a spus DiCaprio pentru publicatia Reveal.

“Cand Sam a inceput sa-i explice cum trebuie sa joace scenele de sex cu mine, Kate s-a enervat. A fost cam traumatizata pentru ca trebuia sa filmeze acele scene foarte intime cu prietenul ei in fata sotului ei. Mie nu mi s-a parut ciudat deloc. Nu m-a deranjat pentru ca face parte din meseria de actor”, a explicat Leo.

La scurt timp dupa ce au lucrat impreuna la Revolutionary Road, Kate Winslet si Sam Mendes s-au despartit pentru o perioada, iar apoi au divortat. “Munca si traiul impreuna au fost foarte intense pentru ei si practic le-au subminat relatia”, este de parere o sursa din anturajul celor doi fosti soti.

Intre timp, Kate Winslet pare sa-si fi gasit o noua "jumatate" in persoana unui fotomodel britanic, Louis Dowler , pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

Trailer Revolutionary Road:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea