Showbiz

#se muta #iubit #louis dowler #kate winslet

Kate Winslet se muta cu noul iubit

Kate Winslet este gata sa inceapa un nou capitol in relatia cu topmodelul britanic Louis Dowler . Actrita vrea ca noul ei iubit sa locuiasca alaturi de ea, scrie Daily Mail.

Divortata in luna ianuarie de sotul Sam Mendes dupa o casnicie de 6 ani, Kate are de cateva luni un nou iubit , iar recent l-a invitat pe acesta sa se muta impreuna cu ea la Chicago, unde filmeaza o noua productie.

“Kate uraste relatiile la distant chiar si pentru o perioada scurta de timp”, a spus o sursa din anturajul actritei pentru Daily Mail.

Winslet nu prea a mai lucrat dupa despartirea de Sam, asa ca ea si Louis au petrecut mult timp impreuna.  Cei doi au participat luni, 20 septembrie, la Festivalul de Film de la San Sebastian (Spania). Insa situatia se va schimba curand pentru ca Kate va incepe filmarile la o noua pelicula si va sta departe de casa.

“Au vorbit despre mutarea lui Louis alaturi de ea pe perioada filmarilor ca sa nu fie nevoiti sa faca fata unei relatii la distant, mai ales ca sunt la inceputul unei relatii care pare destul de serioasa. Kate nu a mai fost demult atat de fericita”, a declarat aceeasi sursa.

Se pare ca Louis Dowler a ajutat-o pe Kate sa-si revina dupa divortul de Sam Mendes. “Au petrecut mult timp impreuna si fiecare din ei se bucura de compania celuilalt. Louis are simtul umorului si este un tip foarte placut. Atrange atentia multor femei, dar nu este un topmodel tipic. Este cu picioarele pe pamant. Kate ill place foarte mult”, a mai comentat sursa citata.

Iar pentru ziua de nastere a actritei, Louis i-a pregatit o vacanta in anglia natala.

Sursa foto: People.com.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea