Showbiz

#scena de sex #revolutionary road #drama #leonardo dicaprio #kate winslet

Kate Winslet: "Scena de sex cu DiCaprio a fost ciudata"

La 10 ani de la prima apariti a lui Kate Winslet alaturi de Leonardo DiCaprio in Titanic, cei doi actori au ajuns sa joace din nou impreuna in cel mai recent proiect al lui Sam Mendes , Revolutionary Road .

In film, Kate si Leo interpreteaza un cuplu casatorit, deci evident scenele intime nu puteau lipsi. Winslet insa s-a simtit ciudat in timpul filmarii unei scene de sex alaturi de DiCaprio, mai ales ca regizorul peliculei, Sam Mendes, este sotul ei in viata reala .

"Am tot spus ca mi se pare ciudat, iar Leo ma incuraja ca nu inseamna mare lucru, asa ca trebuia sa-i amintesc de fiecare data ca el este cel mai bun prieten, iar regizorul este sotul meu. De aceea mi se parea ciudat", a spus Winslet.

"Nu mi-am dat seama ca atractia dintre mine si Leo inca exista la 10 de la Titanic. A fost interesant sa descoperim ca putem intra imediat in rol", a mai adaugat actrita in varsta de 34 de ani.

Leo are "pile" la Kate

Kate Winslet a mai marturisit ca a stiut intotdeauna ca va lucra din nou cu Leonardo DiCaprio si i-a pus o "pila" pe langa sotul sau, regizorul filmului Revolutionary Road. "Mi-am facut un plan din a-i aduce pe sotul meu si pe prietenul meu cel mai bun sa lucreze la acelasi film", a glumit actrita.

Revolutionary Road va avea premiera in SUA pe 26 decembrie, iar in cinematografele din Romania va fi lansat pe 6 februarie 2009 .

Urmareste trailerul filmului Titanic.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea