Showbiz

#oscar 2009 #scena #the reader #goala #nud #kate winslet

Kate Winslet nu mai vrea scene nud in filme

Actrita Kate Winslet , nominalizata pentru a sasea oara la Premiile Academiei Americane de Film pentru prestatia din drama The Reader , a declarat ca nu va mai aparea goala intr-un film, scrie FemaleFirst.

Winslet, care apare goala in majoritatea scenelor din The Reader, nu mai vrea sa-si scoata hainele in fata camerei de filmat. “Nu cred ca o sa ma mai dezbrac in filme. Lumea deja ma tine minte numai pentru asta. Nu vreau sa mi se puna eticheta de actrita care se dezbraca mereu”, a spus vedeta in varsta de 33 de ani.

Kate Winslet a renuntat la haine in 10 din filmele in care a jucat, printre care se numara Titanic, Hamlet, Jude sau Little Children. Totusi, in ciuda promisiunii de a nu mai aparea goala in filme, actrita a spus ca va filma nud numai daca este important pentru scena respectiva.

”De cate ori am filmat nud, am crezut cu tarie in acele relatii dintre personaje si in momentele lor de intimitate. Cred ca toate scenele nud pe care le-am filmat au fost relevante si au jucat un rol important in povestea personajelor”, a adaugat Kate Winslet.

Obiceiul actritei britanice de a se dezbraca in filme nu a trecut neobservat nici printre colegele de breasla. Halle Berry, castigatoare a unui premiu Oscar pentru Monster’s Ball, s-a dezbracat si ea in cateva filme, dar si-ar dori sa fie la fel de lipsita de inhibitii ca si Kate.

Kate Winslet e mereu goala, sta pe toaleta sau alearga dezbracata . As vrea sa fiu si eu genul de actrita care se simte confortabil cu propriul corp”. Se pare ca numeroasele titluri de “cea mai sexy femeie in viata” nu au ajutat-o pe Halle Berry sa se simta bine in propria piele. Totusi, in Monster’s Ball actrita nu este deloc timida in timpul scenelor de sex cu Billy Bob Thornton.

Urmareste trailerul filmului The Reader.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea