Showbiz

#groaznica #chirurgia plastica #kate winslet

Kate Winslet: "Chirurgia plastica este groaznica"

Kate Winslet este dezamagita ca din ce in ce mai multe tinere apeleaza la chirurgia plastica , chiar si cand nu au nevoie.

Actrita in varsta de 34 de ani, care s-a despartit recent de sotul Sam Mendes, a afirmat intr-un interviu pentru The Times ca nu poate intelege de ce oamenii sunt atat de nerabdatori sa-si schimbe aspectul fizic.

“Cred ca chirurgia plastica este groaznica ”, a spus Winslet, care creste doi copii, Mia (9 ani) si Joe (6 ani). “A scapat de sub control. Ma intristeaza ca in special tinerele se grabesc sa-si schimbe infatisarea”, a mai spus actrita, castigatoare a unui premiu Oscar pentru The Reader.

Kate Winslet, care pana sa devina celebra s-a confruntat si ea cu probleme de greutate, a mai declarat ca revistele glossy sunt responsabile pentru promovarea unei imagini nerealiste a tinerelor din ziua de astazi. De aceea, actrita limiteaza accesul copiilor sai la mijloacele media.

“Nu aduc reviste glossy in casa. In casa noastre se gaseste Nat Geo, Nat Geo Kids si Sainsbury’s Magazine”, a comentat Winslet.

Urmareste trailerul filmului The Reader:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea