Showbiz

#memorii #kate moss # roman autobiografic

Kate Moss isi scrie memoriile

Manechinul britanic Kate Moss (37 de ani) considera ca a sosit vremea sa-si scrie memoriile. In acest sens, Kate si-a achizitionat un laptop si a inceput sa scrie primele pagini ale unui volum autobiografic, asteptat sa apara in vara anului urmator.

Printre subiectele pe care le va aborda in cartea sa se numara moda, sexul, rock 'n' roll-ul. Totodata, manechinul va scrie si despre persoanele care au avut un rol important in viata ei.

”Kate a evitat intotdeauna sa dea interviuri iar publicul nu stie prea bine cum este ea in realitate si nici nu cunoaste incercarile prin care ea a trecut. Ea nu a vorbit niciodată despre divortul parintilor ei, despre fiica ei, Lila si nici despre relatiile cu foştii ei iubiti, precum Johnny Depp si Pete Doherty”, a declarat o sursa apropiata lui Moss.

Kate Moss a inceput sa scrie aceasta carte incurajata de sotul ei, Jamie Hince (42 de ani), cel cu care s-a casatorit pe 1 iulie 2011.

Kate Moss s-a facut remarcata in anii '90, dupa ce a pozat, alaturi de Mark Wahlberg , intr-o reclama pentru Calvin Klein . Este unul dintre cele mai de succes manechine din lume, aparand pana acum pe prima pagina a peste 300 de reviste de moda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea