Showbiz

#pop #rock #muzica #lily allen

Kate Moss disperata sa ajunga pe noul disc al lui Lily Allen

Kate Moss o implora pe Lily Allen sa o lase sa apara pe noul album la care aceasta lucreaza, potrivit femalefirst.co.uk.

Fotomodelul, care a urcat de curand pe scena alaturi de prietenul ei, Pete Doherty, pentru un duet, este intr-atat de disperata sa-si indeplineasca visul de a-si face o cariera in muzica, incat i-a cerut lui Lily sa colaboreze.

„Kate este obsedata sa devina o vedeta rock. Este intr-atat de pornita pe chestia asta incat a ajuns sa o implore pe Lily doar doar o includa si pe ea pe noul album”
, a povestit o sursa pentru revista Closer.

Kate si Lily au devenit prietene apropiate cu ceva timp in urma si Lily vrea foarte mult sa mentina vie aceasta relatie, incat e dispusa sa cedeze insistentelor fotomodelului de a se gasi pe noul sau album, aflat in stadiul de lucru.

„Lily o adora pe Kate si se pare ca face orice ii sugereaza aceasta. Plus ca ai zice ca sunt surori, la cate chestii au in comun”, a adaugat aceeasi sursa.

Kate Moss (35 ani) pare a fi foarte incantata ca a gasit o prietena de nadejde in persoana cantaretei de 24 ani, care are acelasi apetit pentru distractie ca si ea.

„Mai multi dintre vechii prieteni ai lui Kate au cedat, dar se pare ca Lily este la fel de nebuna ca si ea cand e vorba de petreceri pan-n zori de zi. Ambele adora sa faca lucrul acesta”
, a concluzionat respectiva sursa pentru Closer.

Lily Allen - Fuck You

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea