Showbiz

#monden #baseball #relatie #hollywood #cinema #kate hudson

Kate Hudson gata de maritis

Kate Hudson este gata sa se marite cu Alex „A-Rod” Rodriguez, anunta femalefirst.co.uk.

Actrita este foarte incantata de cum decurge idila sa cu starul de baseball, cu care este intr-o relatie din luna mai 2009. Lucrurile progreseaza vertiginos si apropiatii cuplului sustin ca, in curand, cei doi indragostiti vor face marele anunt.

Kate este indragostita pana peste cap de Alex si Alex simte acelasi lucru pentru ea. Daca lucrurile merg in continuare la fel de bine ca pana acum, cat de curand se vor lua. De fapt, se afla deja in punctul acela; locuiesc deja impreuna cu cei mici”
, a precizat o sursa.

De curand, Kate si Alex s-au mutat impreuna in New York si incearca sa consolideze o relatie benefica intre cei trei copii ai lor. Kate are un baiat, Ryder (5 ani) cu fostul ei sot, Chris Robinson , in timp ce Alex este tatal Natashei (4 ani) si Ellei (16). Ambii copii ii are cu fosta sa sotie, Cynthia.

Kate petrece fiecare minut liber alaturi de Alex si Ryder merge tot timpul cu ei in excursii, peste tot pe unde joaca Alex”, a adaugat aceeasi sursa.

Kate a tinut neaparat ca Ryder sa le cunoasca pe cele doua fete ale lui Alex si acum cei trei copii se joaca tot timpul impreuna. Alcatuiesc o familie adorabila si Alex rezerva foarte mult timp meselor in familie si intalnirilor cu Kate, a completat respectiva sursa pentru FOX411 blog.

Urmareste trailer-ul celui mai recent film al lui Kate Hudson, Nine:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea