Showbiz

#kanye west #amber west #bisexuala #sex #sexual #relatie #femeie #monden #hip hop

Kanye West si-a tras iubita bisexuala

Kanye West s-a indragostit de o bisexuala. Artistul a fost vazut in ipostaze tandre alaturi de manechinul Amber Rose la defilarea vivienne westwood de la saptamana modei de la New York. Ceea ce nu se stie este ca, inaintea rapper-ului, in viata frumoasei femei a fost o alta femeie.

Amber a avut in trecut o frumoasa poveste de dragoste cu o persoana de sex feminin, pe numele sau Tiffany. Lucru pare insa sa nu-l afecteze pe Kanye. Un apropiat al acestuia a declarat ca "e potrivita pentru el. Amber este manechin si are un stil si o atitudine unice ... ca si Kanye. Ea il intelege".

De altfel, este de apreciat ca Amber este o fata asa intelegatoare si Kanye nu ar avea de ce sa se planga de trecutul manechinului, avand in vedere ca nu cu mult timp in urma a facut o declaratie soc.

Iata ce spunea artistul, acum ceva timp, despre personalitatea lui: "Oamenii ma intreaba mereu care este motorul meu. Cred ca am fost un obsedat sexual de mic copil si asta este una dintre cheile succesului meu. In scoala primara, jucariile mele erau sexuale: creasem, de exemplu, Penis Remix, un fel de joc video , ca Super Mario . Personajul principal era un erou care trebuia sa distruga vagine".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea