Showbiz

#taylor swift #mtv video music awards #incident #jay leno #show #scuze #kanye west #hip hop

Kanye West si-a spalat pacatele in show-ul lui Jay Leno (VIDEO)

Kanye West nu rateaza nicio ocazie in care sa-si ceara scuze pentru incidentul de la gala MTV Video Music Awards . Rapperul a profitat de invitatia lui Jay Lano de a fi prezent in celebrul sau show TV .
 
In cadrul emisiunii transmisa in direct ieri de postul TV american NBC, Kanye West a declarat ca nimic nu a fost premeditat si ca ii pare extrem de rau pentru cele intamplate.

Este cea de-a 3-a incercare a lui West de a-si spala pacatele, dupa ce anterior postase de 2 ori pe blogul sau personal mesaje prin care regrata incidentul de duminica seara de la New York, cand a intrerupt discursul cantaretei Taylor Swift, sustinand ca premiul pe care aceasta tocmai il castigase ii apartinea de fapt lui Beyonce.

Gafa monumentala a lui West a starnit reactii violente in randul vedetelor. Astfel, Ricky Martin nu a ratat ocazia de a-l face “tampit” pe West, reamintindu-i ca Taylor Swift a vandut peste 10 milioane de discuri in 2 ani, meritandu-si premiul de la MTV Video Music Awards .

“Du-te naibii, Kanye! E ca si cum ai fi calcat pe o pisicuta”, este de parere Katy Perry. Cea mai interesanta declaratie vine din partea lui Pink: "Sunt alaturi de Taylor Swift . E o fata dulce si talentata si isi merita momentul. Trebuie sa stie ca toti o iubim. Kanye West este cel mai mare rahat de pe Pamant. Citati-ma.”
 
Urmareste discutia purtata de Lay Leno cu Kanye West
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea